VENETIAN WAY

Balcony Garden
Balcony Garden
Living Room
Living Room

Electric shades employed during the day are raised at sunset bathing the space with light.

Living Room
Living Room

Furniture was kept low and a neutral palette employed allowing the views to take center stage.

Kitchen
Kitchen

This space was opened for greater views and received matte lacquered custom cabinets, new appliances and exotic stone countertops.

Kitchen
Kitchen

An extra wide countertop allows for seating and buffet style service.

Dining Space
Dining Space
Den
Den

This space was designed for office use and informal gatherings.

Bedroom With Custom Millwork
Bedroom With Custom Millwork
Master Bathroom
Master Bathroom

Extra wide mirrored cabinets were placed above a double sink vanity.

Closet
Closet

An enlarged closet received new custom millwork.

STEPHEN PECK